Úvod  |   O firme  |   Nájdete nás  |   Partneri  |   Obchodné podmienky  |   Zasielanie noviniek  |   Kontaktný formulár  |  
Nákupný košík 0 položiek v cene 0.
Prihlásiť sa | Registrovať sa
Volajte v čase: PO - PI: 9:00 - 18:00
Eshop tel.: 051/7498 490, Obj. email: eshop@nobyt.sk
Infolinka: 0905 509 421
Predajňa: 051/77 64 674

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

 

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobnýchúdajov v znení neskorších predpisov.

Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.

Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú emailovú adresu, telefonickým kontaktovaním a SMS alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.



daniz.sk - Design. domDecor.sk - Dekorácie pre Váš domov. Krby, pece NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Nábytok Sphere card - Nobyt. ergobejot.sk

Nobyt s.r.o. Kompletný sortiment nábytku. Salón VOX-u a expozície značkových nábytkov pre Vaše pohodlné a kvalitné bývanie z kolekcie Nobyt Comfort.
Objednávky na tel: +421 51 7498490 Mobil: +421 905 509 421,
Sabinovská 32 08001 Prešov

Kontakt
Kontakt Ján Ferenc
objednávky eshop

Tel.: 0905 509 421
E-mail.: eshop@nobyt.sk
viac info
Kvalitný nábytok VOX
Kvalitný nábytok VOX Kvalitný nábytok VOX

Nobyt ako výhradný distribútor kvalitného a značkového nábytku vox Vám prináša online eshop tejto značky.

vstúpte
domDecor.sk - Dekorácie pre Váš domov.
Kvalitný nábytok VOX domDecor.sk - Dekorácie pre Váš domov, partner Nobyt

U nás nájdete všetko: dekoráčne police, originál nálepky na stenu, notebooky, dizajnové tapety ...

vstúpte